Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Smarter CRM Referencer

Larsen Finans & Administration

Larsen Finans & Administration er et bogholderi- & administrationsbureau der primært servicerer små- & mellemstore virksomheder.

Vores brug af Smarter CRM blev nødvendiggjort af at vi efterhånden havde en del informationer på alle vores kunder, som stod i hhv. Excel, Word og Outlook-filer – med andre ord blev det sværere og sværere at danne sig det store overblik og slå data op hurtigt. Med Smarter CRM har vi nu alle informationer samlet på et sted – og det er både betryggende og effektivt for os, der har så mange data.

Aktivitetsdelen er et plus fordi vi dagligt har en del deadlines på opgaver og det er vigtigt for os at vi ved hvem der er ansvarlig for at de vitterligt bliver løst. I vores branche drejer det sig jo om andre selskabers løn, momsangivelse m.m. og vi kan derfor ikke leve med usikkerheden om hvem der løser hvad, så også her har Smarter CRM været løsningen.
 

Slutteligt, må vi indrømme at vi efter at have prøvet et par andre CRM løsninger, var begejstret over enkeltheden hos Smarter CRM – som gjorde at vi kom i gang og brugte systemet efter et par timers indtastning af kundedata.

Stig Larsen, Adm. Dir. Larsen Finans & Administration

Maarbjerg

Maarbjerg Delikatesser er en Dansk delikatesse virksomhed der sælger gaveartikler til virksomheder og privatpersoner. Thomas Dinsen, der er ejer af Maarbjerg fortæller om sin brug af Smarter CRM: "I vores virksomhed har vi som alle andre brug for at ringe til vores kunder og følge op på tilbud på firmagaver mv. I mange år har vi brugt den klassiske "Outlook kalender" til at huske at kontakte vores kunder og notere vores ordrer. Men det er ikke noget der fungerer optimalt.

Smarter CRM har hjulpet os rigtig meget til at få styr på kunderne, og have det hele samlet et sted. Vores kundeoplysninger er nu tilgængelige uanset hvor jeg eller mine ansatte befinder sig. Så når jeg arbejder hjemmefra kan jeg altid tilgå mine data. Selv når jeg tager på ferie kan jeg lige gå ind og kontrollere at medarbejderne husker at følge op på sagerne der ligger.

Det er et rigtig godt online CRM værktøj der er moderne at arbejde i og meget stabilt at anvende. Jeg vil varmt anbefale Smarter CRM til alle typer firmaer, store som små."

Thomas Dinsen, Ejer af Maarbjerg

Officeudvikling.com

Danske officeudvikling.com er en dansk IT konsulentvirksomhed der leverer løsninger til større danske virksomheder inden for specialudvikling til Excel, Word, Outlook og Access.

"Smarter CRM er et godt og stabilt system der giver os de funktionaliteter vi har brug for. I vores virksomhed er det super vigtigt at vi altid får noteret de henvendelser og opkald der kommer fra kunderne. Jeg kan lynhurtigt søge mig frem til en kunde når de ringer ind, lave mine noter eller aktiviteter og have det registreret med det samme.

Vores udfordring ligger også i at vi har en lang række konsulenter, som jeg skal kunne følge op på. Ved at have et online CRM system kan jeg altid følge med i om de følger op på kunderne, hvad de har talt om mv. Tak for et godt CRM system."

Christian, officeudvikling.com

Simpelside

Simpelside er et dansk webdesign firma, der tilbyder hjemmesideløsninger til mindre danske virksomheder.

"Vi har valgt at organisere vores kunder igennem Smarter CRM, og det har vi været rigtig glade for. Det jeg faldt for da jeg søgte nettet igennem for CRM programmer var dels at Smarter var let at bruge og det var det billigste CRM system jeg fandt. Vi benytter programmet til at holde styr på vores kunder og til at lave opfølgninger på kunder med henblik på mersalg.

Det at sætte disse aktiviteter i system har helt klart øget mit og mine kollegers succes i at skabe omsætning på mersalget."

Thomas Rasmussen, Simpelside.dk