Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Let CRM System

Smarter CRM er bygget med et formål for øje - at skabe Danmarks bedste online CRM værktøj, som du kan finde ud af at bruge uden at have en PHD i CRM videnskab.

Smarter CRM giver dig et let og brugervenligt billede hvor du med få klik kan se dine kunder og få overblikket over kundens eller kontaktersonernes aktiviteter, noter mv.

Du kan med andre ord komme i gang uden brug af konsulenter og lignende. Vores system henvender sig til små og mellemstore virksomheder, og er perfekt til virksomheder med 1 - 99 brugere.

Online hosting

Smarter CRM hoster løsningen (SaaS), hvilket betyder du ikke skal tænke på andet end at benytte det brugervenlige program. Du kan tilgå løsningen uanset hvor i verden du befinder dig. Udover at være det mest brugervenlige CRM system på markedet har vi også en pris der slår konkurrenterne af banen - kun 75 kr. per bruger /md. Kom igang allerede nu

Derfor er det let CRM!

Smarter CRM er lige til at gå til. Vi har fjernet alle de overflødige funktioner i programmet der anvendes af mindre end 2% af alle brugere, og i stedet fokuseret på at gøre systemet lækkert, hurtigt og let at arbejde med.

Du har alle dine informationer samlet på samme billede når du arbejder med en kunde. Det samlede kundeoverblik viser kundens stamdata, herunder kontaktpersoner, noter, aktiviteter mv. Ønsker du at ændre fokus fra kunden til en kontaktperson, åbner du blot kontaktpersonen. Herefter vil systemet vise noter, aktiviteter mv. på kontaktpersonens i stedet for kunden.

Din aktivitets side giver dig også et let overblik over dagens aktiviteter, overskredne aktiviteter samt fremtidige aktiviteter. Blot ved at markere aktiviteten kan du ændre i den, lave noter og lynhurtigt gemme igen.

Smarter CRM bygger på .Net AJAX teknologi, der gør at de aktiviteter du foretager på siden kan loades uden at hele siden skal genindlæses. Det giver dig hurtige svartider og let brugertilgang.

Typisk kan vores kunder finde ud af at bruge systemet helt uden at se vores instruktionsvideoer eller andet, blot ved intuitiv indtastning. Vi anbefaler dog at se videoen igennem for hurtigere at komme rigtigt i gang.